Initial, acestea ar fi trebuit sa fie bomboane trufe, asa cum am vazut la Miha. Nu stiu de ce , dar nu mi-au iesit atat de tari incat sa fie taiate. Prin urmare am facut din ele inghetata si le-am servit pe un biscuite crocant.
Pentru trufe
- 50g ciocolata amaruie + 50 g ciocolata cu lapte
- 250 g mascarpone
- 2 galbenusuri
- cateva alune de padure prajite uscat
Pentru biscuiti
- 250 g unt moale, taiat bucatele
- 150 g zahar brun + 100 g zahar alb
- 1 ou + 2 albusuri (ramase de la trufe)
- 150 g fulgi de ovaz facuti faina mare
- 200 g faina 000
- 2 lingurite praf de copt (adica un pliculet)
- 100 g alune de padure tocate marunt
- 100 g ciocolata amaruie cu crema de trufe (de la Kandia), taiata marunt
- esenta de vanilie
Daca vrei sa iasa biscuiti crocanti, aplatizeaza putin gramajoarele cu degetul. Altfel, vor iesi mai moi in centru.
Coace la 180 C cam 10-15 minute.
Arata delicios si ce ti-a iesit...hihihi..
RăspundețiȘtergereTe pup!
Multumesc, Mihaela. Ce sa fac, doar nu era sa arunc asa bunatate de compozitie. M-am adaptat si eu. :)
RăspundețiȘtergere