Adica naut cu pasta de susan.
- 200 g naut, pus la inmuiat peste noapte si apoi fiert
- 8 linguri pasta de susan (tahini)
- 6 catei de usturoi, dati prin razatoare
- 1/2 cana din zeama in care a fiert nautul
- 2 lamai, zeama (sau dupa gust)
- sare dupa gust
- optional: chimen, boia dulce, chilli
- 1 mana de muguri de pin, prajiti uscat
- putin ulei de masline
- patrunjel, pentru ornat
Fierbe nautul pana se inmoaie. Mixeaza-l bine cu pasta de susan si usturoiul. Adauga sare si zeama de lamaie, in functie de cat de acra iti place. Adauga din zeama in care a fiert nautul, pana totul devine ca o pasta moale.
Verifica gustul si daca vrei mai aduga sare/lamaie/usturoi.
Pune pe o farfurie, stropeste cu ulei de masline, presara muguri de pin si patrunjel. Se mananca cu paine libaneza.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Pareri, sfaturi,comentarii?
Please, don't be shy. Leave a comment.
Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.