Pentru 4 persoane
- 2 bucati piept de pui dezosat si fara piele (4 jumatati)
- 3 cepe mari, tocate marunt
- 150 g unt, taiat bucati mici
- 1 lingurita rozmarin
- sare, piper dupa gust
Intr-o tigaie mare topeste la foc mic untul. Pune fileurile de pui si lasa la foc mediu 3 minute. Intoarce pe cealalta parte si lasa pana ce carnea e facuta si aurie. Scoate carnea din tigaie si pastreaz-o la cald (intr-o cratita cu capac, invelita intr-un prosop).
Topeste restul de unt. Adauga rozmarinul si caleste 1 minut. Adauga ceapa si caleste-o pana ce se inmoaie si sosul devine brun. Da sosul printr-un blender. Potriveste de sare si piper.
Serveste fileurile de pui cu sosul de ceapa alaturi de cartofi.
Daca nu gasesc rozmarin as putea pune un amestec de plante care contine si rozmarin ?
RăspundețiȘtergereScuza-ma pentru raspunsul intarziat: orice aroma mediteraneeana e binevenita :) Prin urmare, cred ca si amestecul tau ar merge
Ștergere