Eu nu sunt o fana a ciorbelor! Din cand in cand, insa mi se face pofta de o zeama acra. Si cum la macelarie mi-a facut cu ochiul un rasol maricel de porc, iata ce a iesit:
- un rasol de porc (1,5 -2 kg)
- 1 l bors (sau zeama de varza)
- 2 morcovi, taiati marunt
- 2-3 cepe taiate marunt
- 1 albitura (patrunjel sau pastarnac), taiata marunt
- 1 telina mica, taiata marunt
- 5 rosii
- patrunjel, leustean
- sare
Cand e carnea aproape fiarta, adauga legumele si lasa-le sa fiarba.
Separat fierbe borsul. Adauga-l cand toate sunt fierte bine si lasa-l 2-3 clocote. Potriveste de sare. Stinge focul si pune leusteanul/ patrunjelul taiat marunt. Acopera.
Serveste cu smantana.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Pareri, sfaturi,comentarii?
Please, don't be shy. Leave a comment.
Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.